Educadansa
a les Xarxes Socials

L'equip docent

Us fem una petita presentació de tots els membres que en l’actualitat formen part d’Educadansa.
Si esteu interessats en formar part del nostre equip no dubteu en contactar-nos.

Xesca Casagran

Ballarina professional i mestra de dansa clàssica.
Llicenciada en Pedagogia de la Dansa a l’Institut del Teatre (Barcelona).
Sòcia fundadora d’Educadansa, S.C.
Veure CV complet

Sandra Pallissera

Ballarina professional. Ha treballat a diferents companyies d’Espanya i U.K.
Mestra especialitzada en dansa clàssica i dansa contemporània.
Sòcia fundadora d’Educadansa, S.C.
Veure CV complet

Elsa Latorre

Mestra especialitzada en Funky i Hip-Hop. S’inicïa en la dansa a l’edat de 7 anys i participa a diferents competicions estatals i regionals de Hip-Hop. Segueix la seva formació treballant diverses disciplines com el flamenc, la dansa contemporànea i la dansa clàsica. Actualment s’està especialitzant en New Style.

Berta Escudero

Formada en dansa i en diferents tècniques de circ. Actuà com a xanquera amb la banda d’espectacles de carrer La Banda del Surdo. Des del 2007 és ballarina aèria i actriu de la Deambulants. Participa també com a ballarina aèria en espectacles de La Fura dels Baus. Actualment és membre de la Cia. Estampades.

Paula Radresa

Formada en música, dansa, clown i teatre. Actuà com a ballarina aèria, actriu i músic en diversos grups d’espectacles de carrer. Va formar part de la companyia d’espectacles aeris Deambulants. Actualment és membre de la Cia. Estampades i col.labora en el projecte LabSE de Sergi Estebanell.

Clara Vilarrasa

Estudiant de dansa clàssica des dels 6 anys. S’ha format a diferents escoles com Carme Trèmols o Nou Espiral. Ha treballat diverses disciplines com el jazz, dansa clàssica i la dansa contemporània. En l’actualitat segueix la seva formació amb la mestre i co-directora d’Educadansa Sandra Pallisera.

© Educadansa, S.C | Telèfons 627 78 35 68 - 629 20 06 27 |  info@educadansa.com
Designed by HAM&WEBS